Screenshot

O nama

IZOTERM FASADE je porodična firma sa preko 15 godina iskustva u izradi fasada i spoljašnje dekoracije na različitim tipovima objekta. Ukoliko želite da dodatno ulepšate fasadu Vašeg doma, zgrade ili poslovnog objekta, nudimo usluge ugradnje spoljašnje led rasvete svih oblika i dimenzija.

Naš tim čine stručni i profesionalni majstori koji su svoje iskustvo sticali u inostranstvu i već dugi niz godina rade u nepromenjenom sastavu. Sve radove izvodimo sa Vašim ili našim materijalom renomiranog proizvođača JUB na koje odobravamo garanciju na 10, 15 i 35 godina u zavisnosti od vrste fasadnog sistema. 

Screenshot

U našem radu koristimo najsavremenije fasadne sisteme renomiranog proizvođača JUB koji pružaju adekvatnu izolaciju od različitih vremenskih uticaja, smanjujući potrošnju energije i do 40% , što garantuje idealne uslove za život. Zahvaljujući velikom izboru boja, uvereni smo da ćete lako odabrati željenu nijansu za Vaš objekat. Pružamo i mogućnost rada sa Vašim materijalom.

Naš rad karakteriše preciznost, pedantnost, moderna oprema i profesionalni tim što nam omogućava da odgovorimo na sve zahteve klijenata, poštujući dogovorene rokove. Posebno naglašavamo da posedujemo našu skelu koju brzo i jednostavno montiramo i demontiramo. Takođe, nudimo prevoz materijala.   

naši radovi
image

Firma IZOTERM FASADE Vam nudi:

-klasične fasade
-fasade od dekorativnog kamena
-stiropor ili demit fasade
-fasade od grafitnog stiropora
-fasade od kamene vune
-izrada buldura i drugih ukrasnih lajsni
-ugradnja podprozorskih okapnica
-ugradnja spoljašnje dekorativne rasvete